Top
  >  Experience   >  PFW: Καλως ηρθες στο showroom του Louis Vuitton
Luis Vuitton Showroom Paris

Wait! Don’t start yet! Put some -appropriate- music on first!

Ρουά Ματ! Βρίσκομαι στη μέση μιας σκακιέρας πάνω σε απαλό βελούδο και θέα τον Σηκουάνα. Θέλω να κάτσω εδώ μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Αλλά δυστυχώς οι press days δεν έχουν κουτάκι να τικάρω δίπλα στη φράση Unlimited Edition. Ούτε καν Extended Edition. Έτσι όση ώρα έχω, παρέα με τις my precious Louis Vuitton κάνω βόλτες γύρω γύρω στο Showroom να μη μου ξεφύγει τίποτα! Τώρα θα μου πεις πήγα τέλη Οκτωβρίου και σου εμφανίζω το post σήμερα. Και θα αναρωτηθείς μήπως έκανα τόσους μήνες να συνέλθω από το σοκ; Σοκαρισμένη μπορεί να ήμουν αγαπητή αναγνώστρια, αλλά το κρύο και ο παγετός που ακολούθησε στο Παρίσι με επανέφεραν στα συγκαλά μου. Το θέμα είναι πως το Blog δεν ήταν έτοιμο, το υλικό αποθηκεύτηκε σε αυτό το ηρωικό laptop από όπου σου γράφω και σχεδόν ξεχάστηκε μαζί με άλλα showroom (Stay tuned!). Μια μικρή εκκαθάριση στον σκληρό και τσουπ βρέθηκε ο θησαυρός! Άλλωστε ποτέ δεν είναι αργά να τρυπώσεις κι εσύ μέσω των φωτογραφιών στο Παριζιάνικο Showroom της Louis Vuitton με την collection Άνοιξη- Καλοκαίρι 2013! Και ναι προλαβαίνεις ακόμη να προσθέσεις στη λίστα σου!!

100_6241

100_6218

Πιθανότατα θα παθαίνεις παράκρουση βλέποντας το ολόγραμμα LV… Ξέρω, ξέρω παρά τις προσπάθειές σου δεν έχεις καταφέρει να πατάξεις τις ανθρώπινες αδυναμίες σου! Αλλά για πρώτη φορά το μονόγραμμα δεν εμφανίζεται πουθενά. “Δεν ήθελα να κάνω το LV μονόγραμμα για μια ακόμη φορά” λέει ο Jacobs, “κι έτσι αντ’ αυτού χρησιμοποίησα τα τετράγωνα Damier”.  Η collection διερευνά τη συμμετρία και τους καθρέφτες και έχει ένα retro touch της δεκαετίας του ’60 που μου αρέσει όπως και το effet της σκακιέρας. Θυμάμαι έφυγα από ‘κείνη την press day με μια τεράστια wish-wish – από τις τσάντες, μεγάλες, μικρές, φακέλους… (ΟΛΕΣ!!!) μέχρι τα μαντήλια Louis Vuitton και η λίστα δεν έχει τελειωμό!

Take a look and enjoy!

À bientôt…

P.

100_6222

100_6254

100_6223

100_6242

100_6243

100_6228

100_6255

DSC04323

100_6232

Photos taken by me

Creative Commons License
The content & photos on this blog are licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

You may not republish, copy, modify the content or use the photos without my permission.

Comments:

  • paliokoritso

    27 Μαΐου 2013

    Aυτό το ασπρόμαυρο τσαντάκι με το κίτρινο λουλούδι,πολύ μου αρέσει λέμεεεε!!!

    reply...
  • Diana Dazzling

    27 Μαΐου 2013

    Great post! Love it! Can’t wait to go shopping with u <3 <3

    reply...

post a comment