Η μερα που μεταμορφωθηκα σε ληστη κοσμηματων

Wait! Don’t start yet! Put some -appropriate- music on first!

Φαντάσου πως μια μέρα εμφανίζεται μια μυστηριώδης, μαυροφορεμένη γυναίκα με καλυμμένο πρόσωπο και ένα φωσφοριζέ statement κολιέ για να σου αναθέσει μια αποστολή. Άκρως μυστική. Να διαρρήξεις το atelier μιας σχεδιάστριας κοσμημάτων με σκοπό να πάρεις ένα συγκεκριμένο κόσμημα για την ίδια αλλά και όσα θες για τον εαυτό σου. “Γιατί εγώ;” Θα ρωτήσεις. Προφανώς και δεν είσαι η Catherine Zeta Jones στο Entrapment. Άσε που είσαι κι από σπίτι! “Γιατί όλα τα πράγματα έχουν διπλή φύση. Είναι απλά διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος…Μέρα και νύχτα, σκοτάδι και φως, καλό και κακό” σου απαντάει μυστηριωδώς και αρχίζεις την αποκρυπτογράφιση. Ευτυχώς δεν πάνε χαμένα τα ξενύχτια που έριξες για να παρακολουθείς το CSI.

nefelia3nefelia7nefelia8nefelia20nefelia19 nefelia15nefelia16nefelia14nefelia9nefelia12nefelia18nefelia4nefelia21Και το βράδυ στον ύπνο σου ονειρεύεσαι πως το κάνεις. Μπαίνεις στο Atelier της Nefelia και κλέβεις τα αγαπημένα σου κομμάτια από plexiglass. Ξυπνάς με μια έξαψη από την αδρεναλίνη, αναρωτιέσαι πόσο περίεργο είναι να αλλάζεις χαρακτήρα έστω και στον ύπνο σου. Και τότε συνειδητοποιείς τα λόγια της μυστηριώδους γυναίκας… Τελικά μπορούμε να είμαστε τα πάντα γιατί όλοι μέσα μας έχουμε και τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, ακριβώς σαν τα κοσμήματα της Nefelia που φωσφορίζουν σε σκοτεινό περιβάλλον και ακτινοβολούν σε φυσικό φως! Αλλά το ονειρεύτηκες στ’αλήθεια ή μήπως… όχι;;;

À bientôt

P.

nefelia22*H Nefelia, παρουσίασε την πρώτη της ατομική έκθεση κοσμημάτων και εικαστικών δημιουργιών με τίτλο: “The jewelry thief” (κόσμημα, βίντεο, φωτογραφία) στην Toss Gallery στη Θεσσαλονίκη. Την περιμένουμε σύντομα και στην Αθήνα!

Infο: 

Architectural Fashion by Nefelia 

Shop online

Photos taken by me

Creative Commons License
The content & photos on this blog are licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

You may not republish, copy, modify the content or use the photos without my permission.

4 comments

  • Η παρουσίαση πρωτότυπη αλλά δεν δείχνει ξεκάθαρα τα κοσμήματα τα οποία φαίνονται πολύ όμορφα! Κρίμα που δε ήξερα για τη παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη..

    Like

    • Σ’ευχαριστώ πολύ miss Κατερίνα! Σε αυτό το concept θέλαμε να φαίνομαι ληστής από κόμικ και οι φωτογραφίες έπρεπε να είναι ανάλογες! Γι’αυτό έβαλα το site της Nefelia και το e-shop από κάτω για όποιον ενδιαφέρεται, όπου φαίνονται όλα πεντακάθαρα! Είχαμε αναρτήσει την αφίσα για την έκθεση στο fb page μας! Κρίμα που δεν το είδες, θα μας έδινες και live εντυπώσεις! 🙂

      Like

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.